4 dages holdbarhed
Koteletter med rabarberkompot, stegt squash og purløgskartofler
3.63 (76)
Under 30 min
6 Ingredienser
En klassisk dansk sommer ret. Nyd smagen af nye rabarber, saftige svinekoteletter og små kartofler vendt i purløg samt stegt squash.
En klassisk dansk sommer ret. Nyd smagen af nye rabarber, saftige svinekoteletter og små kartofler vendt i purløg samt stegt squash.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Rabarber
200 g
Stødt kanel
½ tsk
Kartofler, små
400 g
Purløg, frisk
½ pk
Squash
½ stk
Kotelet
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 516 kcal
- Fedt:
- 24 g
- Kulhydrater:
- 40 g
- Protein:
- 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skyl rabarber. Snit i 2-3 cm lange stykker. Kom i en gryde med det vand, der hænger ved. Tilsæt 80 g sukker og ½ tsk kanel og varm op under låg. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand. Sluk for gryden, og lad rabarberne trække under låg.
Del kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra, bland klippet purløg i kartoflerne.
Skyl og tør squash, skær den halve i 1 cm skiver. Steg i lidt olie på en varm pande ved høj varme 2 min. på hver side. De skal brune let. Læg på en tallerken, krydr med salt og peber og dæk til. Rengør ikke panden, brug den til kødet
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
Servér koteletterne med rabarberkompot, grillet squash og purløgskartofler.
Håber maden smager!