Spinatfyldte kyllingeruller i tomatsauce
4 dages holdbarhed

Spinatfyldte kyllingeruller i tomatsauce

3.83 (75)
Under 40 min
8 Ingredienser
Skøn Italiensk inspireret ret. Kyllingeruller med cremet spinatfyld i lækker tomatsauce serveret med hvedekerner. Det er bare mums!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Hvedekerner
125 g
(Gluten, Hvede)
Persillade
½+½ pose
(Svovldioxid)
Kyllingebryst
2 stk
Babyspinat
50 g
Tanelli ost
2 pakke
(Mælk, Laktose)
Friskost med hvidløg
75 g
(Mælk, Laktose)
Tandstikker
4 stk
Cherrytomater
1 dåse
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 618 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 57 g
  • Protein: 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt hvedekerner over i en gryde med 4 dl vand tilsat lidt salt og halvdelen af krydderiet. Bring i kog og kog i 15 min. Hæld overskydende vand fra og lad stå til resten af retten er klar.
Skyl og tør spinaten. Damp spinaten kort i ½ spsk vand til den falder sammen. Tag den af blusset og køl lidt af. Riv Tanelli osten. Bland friskost og revet ost (gem lidt til drys) i spinaten. Smag til med salt og peber.
Skær kyllingebrysterne igennem på langs, så du får brede, tynde skiver. Bank skiverne fladere med hånden eller en kasserolle, så de bliver lige tykke over det hele. Fordel spinatfyldet på kyllingestykkerne, rul dem sammen og fastgør med en tandstik. Varm en pande op med lidt olie. Brun kyllingerullerne på panden på alle sider og krydr med salt og peber.
Tilsæt tomater og resten af krydderiet. Skru ned til middelvarme og kog 10 min. under låg. Vend kyllingen efter 5 min. Smag til med salt og peber.
Drys kyllingerullerne med resten af det revede ost og servér den kogte perlespelt til.
Håber maden smager!