5 dages holdbarhed
MAD TIL 2 DAGE: Fadkoteletter i cremet ananassauce med stegte grøntsager og ris
3.75 (133)
Under 40 min
11 Ingredienser
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af fadkoteletter i cremet ananas sauce og masser af grøntsager. Her kan børnene godt være med for det er ikke stærkt. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af fadkoteletter i cremet ananas sauce og masser af grøntsager. Her kan børnene godt være med for det er ikke stærkt. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soja
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Basmatiris
400 g
Broccoli
1 stk
Rødløg
1 stk
Rød peber
1 stk
Solo hvidløg
1 stk
Ingefær
30 g
Kotelet
8 stk
Ananas i tern
340 g
Sojasauce
1½ spsk
Madlavningsfløde
2 dl
Madlavningsfløde
0.5 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1018 kcal
- Fedt:
- 42 g
- Kulhydrater:
- 113 g
- Protein:
- 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog 400 g ris i 7 dl. vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad risene trække under låg indtil retten er færdig.
Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stammen i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både, pil og pres 1 solo hvidløg . Fjern kernehus fra peberfrugt og skær i strimler. Skræl ingefær og riv den.
Varm en stor pande godt op med 2 spsk olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt ved medium varme med hvidløg og 1 tsk ingefær (gem resten til senere) i 4-5 min. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en stor tallerken.
Varm 1 spsk olie op på en dyb pande og brun kødet på begge sider. Hæld ananas med væde, 1½ spsk sojasauce, 2 dl madfløde (gem resten til dag 2) og 2 tsk ingefær på panden til kødet og lad det småkoge 3-4 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
Du kan evt. blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fordel resten af koteletterne med cremet ananas sauce i et ovnfast fad og bland med resten af grøntsagerne, tilsæt den sidste ½ dl fløde og sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter til det er gennemvarmt. Kog vand og hæld over resten af risene så de bliver gennemvarme, hæld vandet fra og server til ovnfad med koteletter og grøntsager i cremet sauce.
Håber maden smager!