4 dages holdbarhed
VEGETAR: Persillerodssuppe med ostebrød
3.85 (175)
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Selleri·
- Havre·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Grøntsagsbouillon
2 terning
Timian, frisk
1 drys
Porre
1 stk
Bagekartoffel
1.5 stk
Pastinak/persillerod
250 g
Creme fraiche
1 dl
Brød
2 stk
Revet ost
75 g
Kommen
0.25 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 867 kcal
- Fedt:
- 24 g
- Kulhydrater:
- 127 g
- Protein:
- 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring 2 terninger bouillon opløst i 1 l kogende vand og 3 timiankviste (gem resten til senere) i kog i en gryde.
Skyl porren grundigt og snit den i skiver. Skræl kartoffel og rødder og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca 20 min til grønsagerne er møre.
Tag timiankvistene op af gryden. Blend suppen med 1 dl creme frisk og smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys hver underdel med 30-35 g ost, fordel timianblade fra de 2 sidste kviste og ¼ tsk kommen på brødene og læg ”låg” på.
Gratinér brødene i ovnen 8-10 min til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og servér dem til suppen.
Håber maden smager!