VEGETAR: Persillerodssuppe med ostebrød
4 dages holdbarhed

VEGETAR: Persillerodssuppe med ostebrød

3.85 (175)
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Grøntsagsbouillon
    2 terning
    (Selleri)
    Timian, frisk
    1 drys
    Porre
    1 stk
    Bagekartoffel
    1.5 stk
    Pastinak/persillerod
    250 g
    Creme fraiche
    1 dl
    (Mælk, Laktose)
    Brød
    2 stk
    (Havre, Hvede)
    Revet ost
    75 g
    (Mælk, Laktose)
    Kommen
    0.25 tsk
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    867 kcal
    Fedt:
    24 g
    Kulhydrater:
    127 g
    Protein:
    36 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Bring 2 terninger bouillon opløst i 1 l kogende vand og 3 timiankviste (gem resten til senere) i kog i en gryde.
    Skyl porren grundigt og snit den i skiver. Skræl kartoffel og rødder og skær dem i ½ cm tykke skiver.
    Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca 20 min til grønsagerne er møre.
    Tag timiankvistene op af gryden. Blend suppen med 1 dl creme frisk og smag til med salt og peber.
    Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys hver underdel med 30-35 g ost, fordel timianblade fra de 2 sidste kviste og ¼ tsk kommen på brødene og læg ”låg” på.
    Gratinér brødene i ovnen 8-10 min til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og servér dem til suppen.
    Håber maden smager!