Fikse frikadeller og pasta med pesto
1 dages holdbarhed

Fikse frikadeller og pasta med pesto

Ny opskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
De fikse fiskefrikadeller er hjemmelavede og serveres med pasta, rød pesto og salat. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Smør
Fuldkornspasta
250 g
(Gluten, Hvede)
Grov fiskefars med torskefisk og laks
300 g
(Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
Kapers
½ glas
Salatmix Toscana
100 g
Agurk
½ stk
Citrusvinaigrette
2 spsk
Rød pesto
2 spsk
(Mælk, Nødder, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
718 kcal
Fedt:
18 g
Kulhydrater:
110 g
Protein:
28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fiskefars skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 10-12 min. uden låg.
Bland fiskefarsen med kapers uden væde og rør godt sammen. Varm en pande op med lidt olie og lad ½ tsk smør blive gyldent. Form 6 (9)* frikadeller og steg 4-5 min. på hver side.
Skyl agurk og skær i tern. Bland med salaten i en skål og kom vinaigrette over. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller.
Håber maden smager!