Nordisk burger med rødbedepesto
3 dages holdbarhed

Nordisk burger

med rødbedepesto
Ny opskrift
Under 40 min
9 Ingredienser
Spændende og anderledes burger inspireret af Nordens køkken og lavet med ristet rugbrød, frisk rødbedepesto og salat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Byg
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Rødbeder
200 g
Hvidløg
⅓ fed
Bredbladet persille
1 drys
Salat
½ stk
Rapesan revet
4 spsk
(Mælk, Laktose)
Rugbrød (har været frosset)
4 skiver
(Byg, Rug)
Frisk mozzarella
½ stk
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
887 kcal
Fedt:
34 g
Kulhydrater:
90 g
Protein:
55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
Form 2 store flade hakkebøffer af kødet. Steg dem på en pande i lidt olie ved kraftig varme 6-7 min. på hver side, og krydr med salt og peber.
Skræl og riv rødbede, og pres væden fra. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak persille. Skyl salat og bræk i mindre stykker
Bland rødbede, hvidløg, persille, 2 spsk. olie og 25 g parmesan. Smag til med salt og peber.
Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, ½ kugle frisk mozzarella plukket i strimler og rødbedepesto. Servér med de sprøde ovnfritter til.
Håber maden smager!