Hotdog báhn mi style med sesam-mayo og peanuts

Sankt Hans

Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hotdog báhn mi style

med sesam-mayo og peanuts
Ny opskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Et anderledes twist på hotdogen, som møder det vietnamesiske báhn mi tilbehør.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
Grov grillpølse m. ramsløg
4 stk
Hotdogbrød
4 stk
(Hvede)
Gulerod
1 stk
Rødløg
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Fiskesauce
1 spsk
(Fisk)
Sukker
1 spsk
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Lime
½ stk
Mayonnaise
1 pose
(Æg)
Sesamolie
½ spsk
(Sesamfrø)
Hoisinsauce
1 pose
(Soja, Sesamfrø)
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1145 kcal
Fedt:
64 g
Kulhydrater:
99 g
Protein:
42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Skræl gulerod og skær i tynde strimler. Pil rødløg og skær i tynde både. Skyl agurk og skær i tynde skiver, gerne på mandolin. Kom alle grøntsagerne i en skål og tilsæt fiskesauce, sukker og eddike. Riv skallen af lime og pres saften og kom det i skålen. Vend det hele godt sammen og lad det stå og marinere.
 Prik pølserne med en lille kniv, så de ikke sprækker. Grill: Steg dem på direkte varme 6-7 min. Du kan med fordel lukke låget på grillen, så går det lidt hurtigere. Pande: Varm en tør (grill)pande op til middelvarme og steg lige som på grill til de får god farve.
 Varm brødene et par min. på grillen eller i ovnen. Rør mayonnaise og sesamolie sammen. Kom pølsen i brødet og dryp med hoisinsauce. Fordel báhn mi på og top med sesam-mayo og hakkede peanuts.
Håber maden smager!