RetNemt nytårsmenu ud af huset

Den perfekte julemiddag ud af huset

Er du klar til at imponere dine gæster med en skøn julemiddag? Sæt god smag på julen med RetNemts julemiddag, komplet med alt hvad du behøver for en smagfuld og mindeværdig juleaften.

Bestil din julemiddag hos RetNemt

Yes, den er god nok! I år kan du bestille din julemiddag hos RetNemt. Den perfekte løsning til dig, der gerne vil slippe for at bruge timevis i køkkenet juleaften. Julemiddagen leveres med alt, hvad du skal bruge for at skabe den perfekte julestemning på spisebordet.

Selvom vi holder detaljerne om menuen tæt til kroppen lidt endnu, kan du se frem til en klassisk julemenu med alle de klassiske favoritter, der gør julemiddagen til noget ganske særligt. Klassisk juleand, godt med sovs, syltet rødkål, kartofler og lækker risalamande.

RetNemts julemiddag vil være tilgængelig på hjemmesiden fra midt november, så hold godt øje og vær blandt de første til at sikre dig årets julemiddag. Deadline for bestilling af julemiddagen er d. 15. december.

En juleaften uden stress og besvær

Juleaften handler om hygge, samvær med familien og selvfølgelig – god julemad. Hvis du allerede nu tænker på de mange forberedelser, du står over for, når juleaften nærmer sig, så frygt ej! For at lette juleforberedelserne har vi sammensat en komplet julemiddag, så du kan tilbringe mere tid med dine gæster og mindre tid i køkkenet. Så lad julefreden sænke sig, nyd det gode selskab, og lad vores julemiddag klare resten.