Kyllingetortilla med kål, rødløg og mexicansk majssalat
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kyllingetortilla med kål, rødløg og mexicansk majssalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Pulled chicken
250 ca-g
Tomat
1 stk
Majskerner
140 g
Aioli
½ pakke
(Æg)
Røget chili
½ pakke
Lime
¼+¼ stk
Spidskommen
½ tsk
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Rødløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Kålmix
100 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 719 kcal
  • Fedt: 31 g
  • Kulhydrater: 71 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
 Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt fadet i ovnen og varm i 10 min.
Skyl og skær tomat i tern. Hæld lagen fra majsene og kom dem i en skål med tomaterne. Vend aioli i og smag til med røget chili, salt, peber og saft fra halvdelen af lime.
Tag kyllingen ud af ovnen, krydr med spidskommen og riv den fra hinanden med to gafler. Sæt det tilbage i ovnen uden stanniol i 10 min. Pak tortillas ind i stanniol og varm i ovnen sammen med kyllingen.
 Pil og skær rødløg i tynde skiver. Pres lidt limesaft over og vend det sammen. Skær resten af limen i både. Skyl og hak koriander groft. Fyld pulled chicken og majssalat i tortillaerne, top med koriander og rul sammen. Servér kålmix med rødløg og limebåde til retten.
Håber maden smager!