Kylling i karry
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kylling i karry

4.25 (477)
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Fuldkornsris
135 g
Løg
1 stk
Karry
1½ pose
Piskefløde
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Majsstivelse
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Æble
1 stk
Salatmix Toscana
150 g
Balsamico vinaigrette
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1028 kcal
  • Fedt: 61 g
  • Kulhydrater: 74 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Pil og hak løg. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løgene et par min. og tilsæt karry. Tilfør fløde og kog det op stille og roligt. Bland imens majsstivelse og bouillon med 1 dl vand til en jævn konsistens. Kom det i under omrøring og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.
 Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg stykkerne et par min. og kom dem op i saucen. Kog saucen yderligere 2-3 min.
 Skær æblet i tern, bland det med salaten og vend med balsamico vinaigrette.
Servér kylling i karry med ris og salat.
Håber maden smager!