Kylling Manchurian med ris
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Kylling Manchurian med ris

4.15 (436)
Under 35 min
12 Ingredienser
Stirfry ret med peberfrugt, rødløg og chili i sur/sød-sauce, med ingefær og hvidløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
135 g
Kyllingebryst
280 g
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Rødløg
½ stk
Grøn peber
1 stk
Rød chili
½ stk
Sød chilisauce
1½ spsk
Sojasauce
1½ spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Grøntsagsbouillon
⅓ pose
Forårsløg
1 bundt
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 685 kcal
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Skær kyllingen i tern, kom i en skål og krydr med salt og peber. Tilsæt 1 spsk mel og rør rundt. Tilsæt herefter 1 spsk vand og rør sammen. Varm en stegepande med 2 spsk olie op til god varme. Steg kyllingen, så det ikke hænger sammen. Når de har fået lidt farve på begge sider tages de af og ligges på en tallerken.
 Pil hvidløg, skræl ingefær og hak begge dele fint. Skræl løg og skær det i både. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i tern. Hak chili fint TIP: Justér mængden eller undlad, hvis du ikke vil have retten så stærk.
 Varm en stegepande eller wok op med lidt olie. Steg alle grøntsager i 2-3 min. Tilsæt ½ dl vand, chilisauce, soja, hvidvinseddike, 1 spsk sukker og bouillon. Kog det op 1-2 min. Tilsæt kylling og varm den igennem et par min. Skær forårsløg i skiver og kom dem i retten. Smag til med salt og peber. Spæd evt. til med mere vand.
Servér Kylling Manchurian med kogte ris.
Håber maden smager!