Pulled chicken med sweet potatoes

Kalorielet

Glutenfri
4 dages holdbarhed

Pulled chicken med sweet potatoes

3.58 (217)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Sød kartoffel
2 stk
Hvidløg
1 fed
Pulled chicken
275 ca-g
(Selleri, Sennep)
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Salatmix Toscana
100 g
Tomat
1 stk
Chipotle-sauce
1 spsk
(Soja)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 509 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 31 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skræl de søde kartofler og skær i ca. 1 cm tykke skiver. Kom dem i et ovnfast fad og vend med lidt olie, presset hvidløg, salt og peber. Sæt dem i ovnen i ca. 15 min. til de er møre.
Kom kyllingen med væde i et andet ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt det i ovnen, når der er 10 min. tilbage af kartoflernes bagetid.
Riv osten over de færdige kartoflerne og bag i 2 min. yderligere, så osten smelter.
Pisk 2 spsk olie med vineddike og smag til med salt og peber. Kom salaten i en skål og vend dressingen i. Skyl og skær tomat i både og kom dem oven på salaten.
Tag kyllingen ud af ovnen og riv det fra hinanden med 2 gafler. Bland med chipotle-sauce og servér med søde kartofler og salat.
Håber maden smager!