Bibimbap med sojastegte svampe, kimchi og stegt æg
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Bibimbap med sojastegte svampe, kimchi og stegt æg

4 (95)
Under 40 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
Basmatiris
135 g
Ingefær
⅓ stk
Hvidløg
1½+½ fed
Tomatpuré
½ spsk
Gochujang chilipaste
½+½ spsk
(Gluten, Soja)
Hvidvinseddike
1½+½ tsk
(Svovldioxid)
Kinakål
½ stykke
Æg
2 stk
(Æg)
Champignon
200 g
Sesamfrø
½+1 spsk
(Sesamfrø)
Sojasauce
1½+1½ spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Babyspinat
50 g
Sesamolie
½ spsk
(Soja, Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 822 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 124 g
  • Protein: 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Skræl og riv ingefær fint. Pil og pres den ene portion hvidløg. Kom begge dele i en skål og bland med tomatpuré, 1 tsk sukker og første mængde gochujang paste og vineddike. Skær kinakål i grove strimler. Kom det i skålen og vend godt rundt, kram det gerne med hænderne, så kålen "knækker".
Varm lidt olie op på en stor stegepande, slå æggene ud på panden og steg ca. 3 min. Krydr med lidt salt. Blommen må gerne stadig være blød. Læg æggene til side og gem panden.
 Del svampene i kvarte. Varm panden op igen med rigelig olie og steg svampene ca. 3 min. Pres resten af hvidløget på panden og tilføj den ene mængde sesamfrø og soja. Steg videre ca. 1 min.
Kom babyspinat i en salatskål. Bland med sesamolie, vineddike, sesamfrø og lidt salt.
 Bland resten af soja og gochujang paste i en skål.
 Fordel ris, kimchi, sojastegte svampe og spinatsalat i serveringsskåle. Top med stegt æg og servér med gochujangsauce til.
Håber maden smager!