Okonomiyaki

Japan

Vegetar
5 dages holdbarhed

Okonomiyaki

4.11 (189)
Under 40 min
12 Ingredienser
Japansk kål-omelet serveret med sojasyltede svampe og sesamløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Salt
  • Olie
Champignon
125 g
Sojasauce
1½ spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Hvidvinseddike
1½ spsk
(Svovldioxid)
Forårsløg
2 stk
Radiser
½ pose
Æg
4 stk
(Æg)
Letmælk
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Hvidkål
1 stykke
Koriander, frisk
½ pakke
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Mayonnaise
1 spsk
(Æg)
Teriyakisauce
1 spsk
(Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 405 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 28 g
  • Protein: 23 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 150°C (Varmluft).
 Del champignoner i kvarte. Kog soja, hvidvinseddike, 1 spsk sukker og 1 spsk vand op i en gryde. Tilsæt svampene og lad dem koge under låg i 1 min. Tag dem af og lad dem trække.
 Skyl forårsløg og radiser og skær begge dele i tynde skiver.
 Pisk æggene sammen med 1½ dl mel, mælk og lidt salt i en skål. Snit hvidkål fint, gerne på en mandolin og tilsæt det til æggeblandingen.
Varm en stegepande op med lidt olie. Steg æggeblandingen i ca. 3 min på hver side. Kom omeletten over på en bageplade med bagepapir. Bag den færdig i ovnen et par min. til den er fast.
Hak koriander groft.
Anret okonomiyaki ved at dele dem i stykker og top med forårsløg, radiser og syltede svampe. Drys med hakket koriander og sesamfrø. Tegn til sidst med mayonnaise og teriyaki over det hele.
Håber maden smager!