Sprød krydret fisk i sammoun med frisk grønt
4 dages holdbarhed

Sprød krydret fisk i sammoun med frisk grønt

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Et sikkert hit for børn i alle aldre med de sprøde, krydrede fiskestykker, der sammen med friske grøntsager fyldes i lune pitabrød og dryppes med urtedressing.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Røget paprika
½ tsk
Karry
½ pose
Panko
1 pakke
(Gluten, Hvede)
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Pitabrød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Hvidløgsdressing
½ pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 561 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 74 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

 Bland røget paprika, karry, panko og lidt salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk og tomat i små tern.
 Varm lidt olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. på hver side.
Varm pitabrødene på brødristeren.
Servér grønt, fisk og dressing i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
Håber maden smager!