Chana masala med kikærter og linser

Budget

Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Chana masala med kikærter og linser

4.02 (102)
Under 40 min
12 Ingredienser
En dejlig medium krydret vegansk gryderet med gode proteiner man bliver behagelig mæt af.

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olie
    • Peber
    • Salt
    Basmatiris
    135 g
    Løg
    ½ stk
    Hvidløg
    1 fed
    Ingefær
    ½ stk
    Squash
    1 stk
    Karry
    1 pose
    Spidskommen
    1 tsk
    Grøntsagsbouillon
    ½ pose
    Hakkede tomater
    ½ dåse
    Røde linser
    1 dl
    Kikærter
    ½ dåse
    Babyspinat
    50 g
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 602 kcal
    • Fedt: 6 g
    • Kulhydrater: 108 g
    • Protein: 29 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Kog risene som anvist på posen.
    Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Skyl og skær squash i mundrette stykker.
    Sæt en gryde over med lidt olie og svits løg og hvidløg i ca. 2 min uden de tager farve. Tilsæt karry, spidskommen og ingefær og steg videre i 1 min. Tilsæt bouillon, 2 dl vand, hakkede tomater, linser og squash og kog i ca. 20 min. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis det koger for tørt.
    Hæld lagen fra kikærterne og tilsæt dem sammen med spinat de sidste 3 min. af kogetiden. Smag til med salt.
    Servér chana masala sammen med ris
    Håber maden smager!