Burritobowl med avocado, ristede majs og syltede rødløg
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Burritobowl med avocado, ristede majs og syltede rødløg

3.96 (112)
Under 35 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olivenolie
    • Salt
    • Peber
    Majskerner
    140 g
    Basmatiris
    135 g
    Tomat
    3 stk
    Koriander, frisk
    ½ pakke
    Rød chili
    ½ stk
    Lime
    ½ stk
    Kidneybønner
    1 dåse
    Løg
    ½ stk
    Hvidløg
    1 fed
    Spidskommen
    ¾ tsk
    Paprika
    1½ tsk
    Oregano
    ½ pose
    Avocado
    1 stk
    Syltede rødløg
    ½ glas
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 705 kcal
    • Fedt: 13 g
    • Kulhydrater: 120 g
    • Protein: 27 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tænd ovnen og varm op til 225°C.
     Sigt lagen fra majsen. Spred majskerne ud på en bageplade med bagepapir og bland med lidt olivenolie og salt. Rist dem i ovnen i ca. 10 min. til de bliver sprøde og har fået en fin gylden farve.
     Kog risene som anvist på posen.
     Skyl og skær tomaterne i tern. Skyl og hak koriander og chili TIP: tilpas mængde, hvis du ikke vil have det for stærkt. Bland tomat, chili og halvdelen af koriander i en skål. Pres saften fra ¼ lime over og drys med lidt salt.
     Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand. Hak løg fint. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og presset hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt bønner, spidskommen, paprika og oregano, bland det hele godt og tilsæt ½ dl vand. Lad det småkoge i ca. 5 min. til det meste af væden er fordampet. Smag til med salt og peber.
     Skær resten af limen i både og avocadoen i skiver. Fordel ris, bønner, tomatsalsa, ristede majs og syltede rødløg i portionsskåle. Pynt med koriander på toppen og servér med limebåde.
    Håber maden smager!