Tun quesadilla med cheddar og salat
5 dages holdbarhed

Tun quesadilla med cheddar og salat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Tun i vand
2 dåse
(Fisk)
Majskerner
140 g
Rødløg
½ stk
Bladselleri
½ stilk
(Selleri)
Purløg, frisk
1 pakke
Mayonnaise
1½ spsk
(Æg)
Persillade
1 pose
(Svovldioxid)
Revet cheddar
100 g
(Mælk, Laktose)
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Salatblanding
100 g
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 829 kcal
  • Fedt: 37 g
  • Kulhydrater: 59 g
  • Protein: 65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Hæld væden fra tun og majs. Pil rødløg og hak det fint. Skyl bladselleri og skær i små tern. Klip eller hak purløg fint. Kom halvdelen af majsene i en skål sammen med tun og grøntsagerne og bland godt sammen med mayonnaise, krydderi, revet ost, lidt salt og peber.
 Varm en pande op. Læg tortillas ud på bordet, fordel fyldet på den ene halvdel og fold den anden del over, så de bliver til halvmåner. Løft dem forsigtigt over på panden. Steg dem ved mellemhøj varme 2-3 min. på hver side eller til de har fået farve.
 Bland salaten med resten af majsene. Pisk balsamico med 1 spsk olivenolie, lidt salt og peber til en dressing og vend sammen med salaten.
Skær quesadillas over på midten og servér med majssalat.
Håber maden smager!