Tandoorikylling med mynteris og mangochutney
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Tandoorikylling med mynteris og mangochutney

3.72 (125)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olie
    • Salt
    Basmatiris
    135 g
    Kyllingelårsteak
    2 stk
    Tandoori krydderi
    ½ pose
    Tomatpuré
    ½ pakke
    Kokosmælk
    2 dl
    Skoleagurk
    1 stk
    Tomat
    2 stk
    Mynte, frisk
    1 pakke
    Lime
    ½ stk
    Mangochutney, stærk
    2 spsk
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 825 kcal
    • Fedt: 40 g
    • Kulhydrater: 74 g
    • Protein: 42 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

     Kog risene som anvist på posen.
    Varm lidt olie op til høj varme på en pande og brun kyllingen på skindsiden. Skru ned for varmen, vend kyllingen og tilsæt tandoori krydderi og tomatpuré. Tilføj kokosmælk og ½ dl vand og lad det småkoge i ca. 8 min. til kyllingen er gennemstegt. Smag til med lidt salt.
     Skyl agurk, tomat og mynte. Skær agurk og tomat i tern og hak mynten groft. Skær halvdelen af lime i både. Bland agurk, tomat og lidt mynte i en skål og dryp limesaft fra resten af limen over.
     Bland hakket mynte (gem lidt til pynt) i de færdigkogte ris.
    Drys mynte over tandoorikyllingen og servér med ris, grønt, mangochutney og limebåde.
    Håber maden smager!