Klassisk pasta carbonara
5 dages holdbarhed

Klassisk pasta carbonara

4.01 (1974)
Under 20 min
6 Ingredienser
Det er med sikkerhed ikke vores mest grøntsagsrige ret - men for p..... hvor smager det godt. En klassisk og super hurtig pasta carbonara med bacon. Et sikkert hit for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Bredbladet persille
1 drys
Bacon
150 g
Grana Padano
35 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Æg
2 stk
(Æg)
Piskefløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 929 kcal
  • Fedt: 53 g
  • Kulhydrater: 73 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog pasta i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 10 min. Gem lidt af kogevandet, inden du hælder det fra. Skyl, tør og hak persillen groft.
Rist baconen sprød på en meget varm pande. Læg det på køkkenrulle og kassér stegefedtet.
Riv Grana. Pisk æg, fløde, grana, ½ tsk salt og ¼ tsk peber sammen. Kom æggemassen i en varm gryde under kraftig omrøring og tag den af varmen, når den begynder at blive tyk. Den må ikke koge.
Kom mere fløde i, hvis du foretrækker carbonaraen mere flydende og sauceagtig. Servér evt. med ekstra Grana.
Håber maden smager!