Stegt kyllingebryst med kartoffel/peberfrugtsalat
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Stegt kyllingebryst med kartoffel/peberfrugtsalat

3.89 (330)
Under 30 min
7 Ingredienser
De stegte og saftige kyllingebryster serveres her med en helt forrygende lun kartoffelsalat med smagsboost fra goudaost i tern samt grillet peberfrugt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler
400 g
Rød peber
1 stk
Kyllingebryst
280 g
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Bredbladet persille
1 drys
Goudatern
75 g
(Mælk, Laktose)
Forårsløg
2 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 635 kcal
  • Fedt: 30 g
  • Kulhydrater: 42 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. akkurat dækket med vand i en gryde med 1 tsk salt. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
Vask imens peberfrugten. Fjern stilk, kerner og det hvide kød indeni og skær i strimler. Skyl forårsløg og skær dem i cm lange stykker. Steg peberfrugt og forårsløg på en pande til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
Hvis du bruger en stor pande kan du spare opvask ved at stege kartoflerne sammen med kyllingen.
Pisk 2 spsk olie og hvid balsamico sammen til dressing. Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint.
Steg de kogte kartofler gyldne i olie på en pande. Smag til med salt og peber. 
Bland de stegte kartofler, grillede peberfrugter, forårsløg, goudatern og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med de stegte kyllingebryster.
Håber maden smager!