Kyllingespyd med sød soya/ingefærsauce og couscoussalat med fersken

Kalorielet

5 dages holdbarhed

Kyllingespyd med sød soya/ingefærsauce og couscoussalat med fersken

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Olie
Persillade
1 pose
(Svovldioxid)
Soja/ingefærsauce
½ pose
(Soja, Hvede)
Couscous
125 g
(Gluten, Hvede)
Grøntsagsbouillon
½ pose
Skoleagurk
1 stk
Fersken
1 stk
Salatmix Napolitana
75 g
Sød chilisauce
2 spsk
Lime
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Træspyd
4 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 593 kcal
  • Fedt: 14 g
  • Kulhydrater: 69 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Bland krydderi, 1 spsk soja/ingefærsauce og 1 spsk olie i en frysepose. Kom kyllingen i, bland det godt rundt og lad det trække.
 Kom bouillon og ½ spsk smør i vandet og kog couscous som anvist på pakken.
 Bland resten af soja/ingefærsaucen og sød chili-sauce sammen i en skål. Smag til med limesaft.
 Skyl agurk, fersken og salaten. Skær agurk og nektarin i små tern. Bland dem sammen med den færdigkogte couscous og salaten i en serveringsskål.
 Sæt den marinerede kylling på spyd. Varm lidt olie op på en (grill)pande ved middel varme. Steg kyllingespydene i 3-4 min. på hver side.
Servér kyllingespyd med couscoussalat og sød soja/ingefærsauce til.
Håber maden smager!