Laktosefri
5 dages holdbarhed
Köfte af okse med tomatbulgur og bagt peberfrugtsauce
3.82 (203)
Under 35 min
15 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
- Olivenolie
Løg
1½ stk
Rød peber
1 stk
Hvidløg
½+1+½ fed
Tomatpuré
1 pakke
Hønsebouillon
½ pose
Bulgur
125 g
Hakket oksekød
300 g
Spidskommen
1½ tsk
Paprika
¾ tsk
Rasp
1 spsk
Tomat
1 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Hvidvinseddike
1½-1½ tsk
Honning
¾+¾ tsk
Sambal oelek
¼ tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 704 kcal
- Fedt: 26 g
- Kulhydrater: 75 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C.
Skræl løg. Skær peberfrugt og ½ løg i grove både. Kom det på en bageplade med bagepapir, vend med lidt olivenolie og fordel dem på pladen. Bag i ovnen ca. 18 min. Sæt gerne grill på ovnen de sidste min. hvis det ikke har fået farve.
Hak ½ løg fint. Varm lidt olie op i en kasserolle. Kom løg, ½ presset hvidløg og halvdelen af tomatpuréen i og steg det i 3 min. ved middel varme. Tilsæt bouillon og 2½ dl vand og kog det op. Hæld bulgur i og lad det simre i ca. 12 min. med låg på.
Riv ½ løg groft på et rivejern. Bland det med oksekødet, 1 presset hvidløg, spidskommen, paprika, rasp, tomatpuré og 1 spsk vand. Rør det hele godt sammen og form 2 aflange bøffer pr. person. Varm en stegepande op med lidt olie og steg dem ca. 4 min. på hver side.
Skyl tomat og skær i tern. Kom i en skål sammen med salatblandingen. Pisk halvdelen af vineddike og honning med ½ spsk olivenolie til en dressing og bland i salaten.
Blend de bagte grøntsager i en minihakker eller med stavblender sammen med ½ spsk olivenolie, hvidvinseddike, honning, sambal oelek og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Servér köfte med peberfrugtsauce, tomatbulgur og salat.
Håber maden smager!