Nudelsalat med spicy dressing og peanuts (Brug ikke, erstattet af 82042)
4 dages holdbarhed

Nudelsalat med spicy dressing og peanuts (Brug ikke, erstattet af 82042)

3.67 (108)
Under 1 min
12 Ingredienser
En god, asiatisk inspireret og ikke mindst vegetarisk salat med nudler der toppes med både peanuts, ristede løg og koriander.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Nudler
    125 g
    (Gluten, Hvede)
    Skoleagurk
    1 stk
    Rød peber
    1 stk
    Slikærter (sugar snaps)
    150 g
    Nordisk salatmix
    100 g
    Revet gulerod
    100 g
    Lime
    ½ stk
    Sojasauce
    1 spsk
    (Soja)
    Sød chilisauce
    2 spsk
    Salatost i kryddermarinade
    50 g
    (Mælk, Laktose)
    Koriander, frisk
    1 pakke
    Peanuts
    1 pose
    (Jordnødder)
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 515 kcal
    • Fedt: 17 g
    • Kulhydrater: 70 g
    • Protein: 20 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudler i 5 min. Hæld dem i en sigte og skyl med koldt vand.
    Skyl agurk, peberfrugt og ærter. Skær agurk i tynde skiver og ærter i 2-3 dele. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i lange tynde strimler. Bland det hele godt med salatblandingen og revet gulerod.
     Skyl lime og riv skallen fint i en lille skål og pres saften over. Bland med soja, sød chilisauce og 2 spsk olie fra osten. Hæld det over salaten.
    Skyl, tør og hak koriander. Bland halvdelen i salaten. Hak peanuts. Vend nudler og salatost i salaten og servér med koriander og peanuts på toppen.
    Håber maden smager!