2 dages holdbarhed
Thai taffel
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Festlig, farverig bland selv hverdagsmad til den stærke side. Kødet steges med karrypasta og serveres med gulerod, forårsløg, peanuts, sød chilisauce, salatblade og en thai-nudelsalat. Reducer karrypastaen hvis du ikke kan lide maden for stærk.
Festlig, farverig bland selv hverdagsmad til den stærke side. Kødet steges med karrypasta og serveres med gulerod, forårsløg, peanuts, sød chilisauce, salatblade og en thai-nudelsalat. Reducer karrypastaen hvis du ikke kan lide maden for stærk.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Fisk·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
Nudler
125 g
Rød karrypasta
1 ½ tsk
Lime
½ stk
Gulerod
300 g
Sesamfrø
1 spsk
Salat
½ stk
Forårsløg
2 stk
Mynte
1 drys
Koriander
1 drys
Hakkede peanuts
30 pose
Sød chilisauce
½ pose
Hakket svinekød
300 g
Fiskesauce
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 809 kcal
- Fedt: 37 g
- Kulhydrater: 75 g
- Protein: 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Bring 1 l. vand med 1 tsk. salt og lidt olie i kog. Tilsæt 125 g nudler, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Brug mindre karrypasta, hvis du ikke kan lide for stærk mad), 4 spsk. vand, 1-2 tsk. olie og 1 spsk. limesaft godt sammen til en dressing.
Skræl 300 g gulerødder og riv dem groft. Vend 100 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist 1 spsk. sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten.
Skyl og tør salat. Skyl forårsløg og krydderurter. Skær forårsløg i skiver og hak krydderurterne groft. Kom det og resten af den revne gulerod, 30 g peanuts og ½ dl. sød chilisauce i små skåle.
Varm 1 spsk. olie og ½ tsk. karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør 1 spsk. fiskesauce i midtvejs under stegningen.
Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til.
Håber maden smager!