Tortellini med spinat og ricotta, cremet svampe, bacon og peberfrugt
5 dages holdbarhed

Tortellini med spinat og ricotta

cremet svampe, bacon og peberfrugt
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Tortellini stammer fra Italien, især Bologna og Emilia-Romagna og siges at være inspireret af Venus' navle. Den fyldte pasta ofte serveret med tomatsauce, flødesauce eller i bouillon.

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Tortelini spinat
500 g
(Æg, Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Rødløg
1 stk
Gul peber
1 stk
Champignon
200 g
Purløg, frisk
1 pakke
Bacon
150 g
Creme fraiche
2 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 651 kcal
  • Fedt: 37 g
  • Kulhydrater: 58 g
  • Protein: 22 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med letsaltet vand i kog. 
Skræl løget, og skyl og rens peberfrugten. Børst svampene fri for jord. Skær peberfrugt, løg og svampe i skiver. Skyl og finhak purløget.
Tilbered pastapuderne som anvist på pakken. Gem lidt af pastavandet, før du hælder vandet fra pastaen.
Varm en pande op til høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg baconterningerne i 4–5 minutter, indtil de er gyldne og sprøde. Tilsæt løg, peberfrugt og svampe, og steg videre i 2–3 minutter, indtil grøntsagerne er let gyldne. Vend creme fraiche og ca. ½ dl af pastavandet i, og lad det hurtigt koge op. Smag til med salt og peber, og vend purløget i lige før servering.
Vend pastaen med saucen og servér med det samme. 
Håber maden smager!