4 dages holdbarhed
Risoni med kæmperejer og salat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
Risoni
300 g
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Kæmperejer (har været frosset)
500 g
Grøntsagsbouillon
1 pose
Babyspinat
100 g
Tanelli ost
1 pakke
Salatmix Napolitana
75 g
Cherrytomater
250 g
Balsamico vinaigrette
1 pose
Chiliflager
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 519 kcal
- Fedt: 16 g
- Kulhydrater: 59 g
- Protein: 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risonien som anvist på pakken, men gem 2 dl af kogevandet.
Skræl og finhak løg og hvidløg. Varm en pande op til høj varme, og tilsæt ingefær/hvidløg/chiliblandingen, løg, hvidløg og rejer. Steg i 2-3 minutter, indtil rejerne er gyldne. Tilsæt grøntsagsbouillon og 2 dl kogevand fra risonien.
Vend den kogte risoni, spinaten og revet Tanelli-ost i panden, og smag til med salt og peber.
Skyl cherrytomaterne, og læg dem i en skål sammen med salatmixen. Vend med balsamicovinaigrette. Top risonien med ønsket mængde chiliflager, og servér med salat.
Håber maden smager!