Vegetar
5 dages holdbarhed
Sød kartoffelsalat med paprikastegt grillost
sriracha/hvidløgsdressingRetten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Sød kartoffel
1 stk
Rødløg
1 stk
Honning
½ spsk
Hvidløg
½ fed
Broccoli
½ stk
Kikærter
½ dåse
Grill-ost
125 g
Paprika
½ pose
Pitabrød
2 stk
Lime
½ stk
Hvidløgsdressing
1 pose
Srirachasauce
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 814 kcal
- Fedt: 34 g
- Kulhydrater: 96 g
- Protein: 32 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Skræl og skær sød kartoffel i tern på ca. 2x2 cm. Pil rødløg og skær i både. Fordel begge dele på en bageplade med bagepapir og vend med honning, lidt olie, salt og peber. Bag øverst i ovnen ca. 20 min. til de søde kartofler har fået en gylden farve.
Pil og hak hvidløg fint. Del broccoli i buketter og si lagen fra kikærterne. Fordel broccoli og kikærter på en bageplade med bagepapir og vend med hvidløg, lidt olie, salt og peber. Bag i ovnen under de søde kartofler ca. 10 min.
Skær grillosten i skiver. Bland paprika og lidt olivenolie på en tallerken og vend grillosten i blandingen. Varm en stegepande op til middelhøj varme og steg osten i 3-4 min. på hver side til den har fået en gylden skorpe.
Lun brødene i 3-4 min.
Skær lime i både. Bland hvidløgsdressing med srirachasauce. Tag alle ingredienserne ud af ovnen og anret på tallerkner. Top med grillost og servér pitabrød og srirachadressing og limebåde til.
Håber maden smager!