Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Indisk kyllingegryde
med kokosmelk og grønpeberRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Lækker cremet ret krydret med garam marsala.
Lækker cremet ret krydret med garam marsala.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Sukker
Basmatiris
135 g
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Grøn peber
1 stk
Hvidkål
1 stykke
Kyllingeinderfilet
300 g
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon
½ pose
Garam masala
½ pose
Tomatpuré
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 710 kcal
- Fedt: 26 g
- Kulhydrater: 72 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på pakken.
Pil løg og hvidløg. Skær løget i både og pres hvidløg. Skyl og skær grøn peber i mindre stykker. Snit hvidkål i fine strimler.
Varm lidt olie op i en rummelig stegegryde. Svits kylling ca. 2 min. ved høj varme. Krydr med salt og peber. Tilsæt løg, hvidløg og snittet hvidkål. Steg yderligere ca. 3 min.
Tilsæt kokosmælk, hønsebouillon, garam masala, tomatpuré og 1 tsk sukker. Lad det simre ca. 4 min. til kyllingen er helt gennemstegt. Vend peberfrugten i og smag til med lidt salt.
Servér den indiske kyllingegryde med ris.
Håber maden smager!