Mezze maniche med svampe, palmekål og pancetta
5 dages holdbarhed

Mezze maniche med svampe, palmekål og pancetta

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Pasta i cremet sauce med svampe og chili. Masser af smag og grønt. Palmekål, også kendt som sortkål eller cavolo nero, er en italiensk kålsort med mørkegrønne blade og en let bitter smag. Den er rig på vitaminerne A, C og K samt antioxidanter

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Palmekål
1 pose
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Champignon
125 g
Rød chili
½ stk
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Pancetta i tern
130 g
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 799 kcal
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrater: 87 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Skær det groveste af stokken og skyl kålen. Skær bladene i tykke strimler. Pil skalotteløg og hvidløg og skær begge i tynde skiver. Skyl  champignon og snit i kvarte. Fjern kernerne fra chilien og hak den fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt).
 Varm en stor stegepande op med lidt olie. Steg pancetta ved høj varme i 2 min. Kom champignon på og steg videre i 2 min. Tilsæt nu palmekål, hvidløg, skalotteløg og chili. Steg yderligere ca. 1 min. Kom creme fraiche på og sluk for varmen.
Riv osten fint. Hæld vandet fra pastaen, men gem lidt. Tænd for panden igen, kom pastaen på og tilsæt et par spsk pastavand. Vend det hele grundigt sammen. Servér i dybe tallerkener og drys revet ost over.
Håber maden smager!