Glutenfri
4 dages holdbarhed
Black ricebowl med færdiglavet chili con carne
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
MattssonNielsens færdiglavede chili con carne serveres med sorte ris og en masse lækkert tilbehør.
MattssonNielsens færdiglavede chili con carne serveres med sorte ris og en masse lækkert tilbehør.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
Sorte ris
125 g
Rødløg
1 stk
Jalapeño, frisk
½ stk
Sukker
½ spsk
Lime
½ stk
Chili con carne
600 g
Avocado
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Lime
½ stk
Nachochips
½ pose
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 882 kcal
- Fedt: 39 g
- Kulhydrater: 90 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl jalapeno og skær i tynde skiver (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Drys sukker på og riv skallen af lime og pres saften over. Vend det godt sammen og lad det trække indtil servering.
Hæld chilien i en gryde og lad det småkoge i 8-10 min.
Del avocado i to og fjern stenen. Tag avocadokødet ud med en ske og skær i tern. Skyl og hak koriander groft. Skær lime i både.
Fordel de sorte ris i portionsskåle og kom chili con carne på. Top med syltede jalapeños/rødløg, avocado, creme fraiche og koriander. Servér nachochips og limebåde til.
Håber maden smager!