Pasta linguine med cremet svampe- og chorizosauce
5 dages holdbarhed

Pasta linguine med cremet svampe- og chorizosauce

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Pasta
400 g
(Gluten, Hvede)
Løg
1 stk
Champignon
200 g
Chorizo-pølse
70 g
(Soja, Mælk, Laktose)
Piskefløde
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Porcini/Karl Johan mix
1 pose
Hønsebouillon
1 pose
Chiliflager
1 pose
Rucola salat
75 g
Cherrytomater
250 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 779 kcal
  • Fedt: 40 g
  • Kulhydrater: 80 g
  • Protein: 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog pasta i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 10 min. Gem lidt af kogevandet, inden du hælder det fra.
 Skræl løget, og skær det i skiver. Børst eventuel jord af svampene. Varm en pande op til høj varme, tilsæt lidt olie, og steg løg, svampe og chorizoskiver i 2-3 minutter.
 Tilsæt fløde, porcini mix og hønsebouillon til panden, og lad det småkoge, indtil pastaen er færdigkogt. Tilsæt eventuelt lidt pastavand, hvis saucen er for tyk. Smag til med salt og peber.
Vend pasta og sauce sammen, og top retten med chiliflager. Servér med rucola og cherrytomater.
Håber maden smager!