Limekylling i kokosmælk med koriander og ris
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Limekylling i kokosmelk

med koriander og ris
4.07 (328)
Under 35 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olie
    • Salt
    • Peber
    • Sukker
    Basmatiris
    135 g
    Broccoli
    1 stk
    Cherrytomater
    125 g
    Ingefær
    ½ stk
    Lime
    ½ stk
    Kyllingebryst
    280 g
    Hvidløg
    1 fed
    Tomatpuré
    1 pakke
    Sambal oelek
    ¼ tsk
    Kokosmælk
    2 dl
    Hønsebouillon
    ½ pose
    Koriander, frisk
    ½ pakke
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 735 kcal
    • Fedt: 29 g
    • Kulhydrater: 72 g
    • Protein: 48 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

     Kog risene som anvist på posen.
     Brug gerne stokken på broccolien. Skær tomater i halve. Skræl ingefær og riv det fint. Skyl lime og riv skallen fint.
    Skær kyllingebryst i tern 3x3 cm. Varm en stegepande eller wok op med ½ spsk olie og steg kyllingen ved høj varme i ca. 3 min. Tilsæt presset hvidløg, ca. 1 spsk revet ingefær, tomatpuré, sambal oelek, 1 tsk sukker, lidt salt og peber.
    Tilfør kokosmælk, bouillon, limeskal og saft af ½ lime, broccoli og halvdelen af tomaterne. Lad det koge i ca. 5 min. til kyllingen er færdig.
    Skær resten af limen i både. Hak koriander groft. 
    Strø korianderen over kyllingen og servér med ris, resten af tomaterne og limebåde.
    Håber maden smager!