Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Limekylling i kokosmelk
med koriander og ris4.07 (328)
Under 35 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
- Sukker
Basmatiris
135 g
Broccoli
1 stk
Cherrytomater
125 g
Ingefær
½ stk
Lime
½ stk
Kyllingebryst
280 g
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
1 pakke
Sambal oelek
¼ tsk
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon
½ pose
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 735 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 72 g
- Protein: 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Brug gerne stokken på broccolien. Skær tomater i halve. Skræl ingefær og riv det fint. Skyl lime og riv skallen fint.
Skær kyllingebryst i tern 3x3 cm. Varm en stegepande eller wok op med ½ spsk olie og steg kyllingen ved høj varme i ca. 3 min. Tilsæt presset hvidløg, ca. 1 spsk revet ingefær, tomatpuré, sambal oelek, 1 tsk sukker, lidt salt og peber.
Tilfør kokosmælk, bouillon, limeskal og saft af ½ lime, broccoli og halvdelen af tomaterne. Lad det koge i ca. 5 min. til kyllingen er færdig.
Skær resten af limen i både. Hak koriander groft.
Strø korianderen over kyllingen og servér med ris, resten af tomaterne og limebåde.
Håber maden smager!