Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Bibimbap med sojastegte svampe
kimchi og stegt æg4.02 (133)
Under 40 min
13 Ingredienser
En signaturret fra Korea, hvor sojastegte svampe, krydret kimchi og et stegt æg serveres på en bund af ris. Sammen skaber de et festfyrværkeri af farver og smagsnuancer på din tallerken.
En signaturret fra Korea, hvor sojastegte svampe, krydret kimchi og et stegt æg serveres på en bund af ris. Sammen skaber de et festfyrværkeri af farver og smagsnuancer på din tallerken.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olie
- Salt
Basmatiris
135 g
Ingefær
⅓ stk
Hvidløg
1½+½ fed
Tomatpuré
½ spsk
Gochujang chilipaste
½+½ spsk
Hvidvinseddike
1½+½ tsk
Kinakål
½ stykke
Æg
2 stk
Markchampignon
200 g
Sesamfrø
½+1 spsk
Sojasauce
1½+1½ spsk
Babyspinat
50 g
Sesamolie
¾ tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 526 kcal
- Fedt: 18 g
- Kulhydrater: 69 g
- Protein: 22 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skræl og riv ingefær fint. Pil og pres den ene portion hvidløg. Kom begge dele i en skål og bland med tomatpuré, 1 tsk sukker og første mængde gochujang paste og vineddike. Skær kinakål i grove strimler. Kom det i skålen og vend godt rundt, kram det gerne med hænderne, så kålen "knækker".
Varm lidt olie op på en stor stegepande, slå æggene ud på panden og steg ca. 3 min. Krydr med lidt salt. Blommen må gerne stadig være blød. Læg æggene til side og gem panden.
Del svampene i kvarte. Varm panden op igen med rigelig olie og steg svampene ca. 3 min. Pres resten af hvidløget på panden og tilføj den ene mængde sesamfrø og soja. Steg videre ca. 1 min.
Kom babyspinat i en salatskål. Bland med sesamolie, vineddike, sesamfrø og lidt salt.
Bland resten af soja og gochujang paste i en skål.
Fordel ris, kimchi, sojastegte svampe og spinatsalat i serveringsskåle. Top med stegt æg og servér med gochujangsauce til.
Håber maden smager!