Færdigstegte fiskefrikadeller med sauce tatar og kartofler
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Færdigstegte fiskefrikadeller

med sauce tatar og kartofler
3.89 (112)
Under 20 min
12 Ingredienser
Lækre færdige fiskefrikadeller, lige til at varme. Serveret med sauce tatar, kål/æble-salat og kartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Smør
Kartofler
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset)
6 stk
(Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
Skalotteløg
½ stk
Dild, frisk
½ pakke
Purløg, frisk
½ pakke
Kapers
½ glas
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Creme fraiche
2 spsk
(Mælk, Laktose)
Citron
½ stk
Dijon sennep
¾ tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Coleslaw-blanding
150 g
Æble
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 786 kcal
  • Fedt: 43 g
  • Kulhydrater: 65 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
 Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10-12 min.
 Pil skalotteløg. Hak løg, dild, purløg og kapers fint (gem en smule af kaperslagen). Bland mayonnaise med creme fraiche, saft af ¼ citron, sennep, skalotteløg, kapers med ½ tsk lage, halvdelen af krydderurterne og lidt salt og peber. Rør det hele sammen og sæt det på køl.
 Kom coleslaw mix i en skål. Skyl æblet og skær det i tern. Vend det hele med resten af krydderurterne samt lidt citronsaft og lidt olivenolie. Krydr med salt og peber.
Hæld vandet fra kartoflerne. Vend dem ½ spsk smør, salt og peber.
 Servér fiskefridellerne med sauce tatar, salat og kogte kartofler.
Håber maden smager!