Hummerbisque med stegte kammuslinger og aioli
4 dages holdbarhed

Hummerbisque med stegte kammuslinger og aioli

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
Hummerbisque
4 dl
(Krebsdyr, Fisk, Mælk, Laktose)
Citron
½ stk
Surdejsbolle
2 stk
(Gluten, Hvede)
Kammuslinger
200 g
(Fisk)
Forårsløg
½ bundt
Aioli
1 pakke
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 678 kcal
  • Fedt: 53 g
  • Kulhydrater: 34 g
  • Protein: 18 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Lun evt.tallerknerne lidt i ovnen inden de skal bruges.

Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
Hæld hummerbisque i en gryde og kog op. Smag til med lidt citronsaft. Skum suppen lidt op med en stavblender eller et piskeris.
Lun brødet 3-4  min. i ovnen.
Si væden fra kammuslingerne i en sigte. Dup dem med køkkenrulle og drys med lidt salt. Læg dem på et skærebræt og rids dem på kryds og tværs i overfladen (ikke dybt) med en skarp kniv. Varm en pande op med lidt olie og lad det blive godt varmt. Læg kammuslingerne på og steg ca. 2 min. på den ene side, så de får noget farve. Vend dem og svits ca. 30 sek. på den anden side. De må ikke få for meget. Tag dem af panden.
 Skyl og snit forårsløg fint. Fordel bisquen i dybe tallerkener og læg de stegte kammuslinger i. Drys med forårsløg og servér med det samme med lunt brød og aioli til.
Håber maden smager!