Pastasalat med bacon, æg og hvidløgsdressing

Budget

Budget
5 dages holdbarhed

Pastasalat med bacon, æg og hvidløgsdressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Nem og fyldig pastasalat med æg, agurk, tomat og sprøde croutoner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Æg
2 stk
(Æg)
Bacon
150 g
Rødløg
½ stk
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hvidløgsdressing
½ pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Croutoner
½ pakke
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 782 kcal
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrater: 84 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og skyl pastaen i koldt vand til den er afkølet.
Bring en gryde med vand i kog. Kog æggene i 7-8 min. så de bliver smilende. Hæld vandet fra. Afkøl æggene i koldt vand. Pil dem og skær dem i både.
 Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg bacon ca. 5 min. til det er gyldent og sprødt.
 Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl salat, tomat og agurk i koldt vand. Skær enden af salaten og skær i strimler. Del tomat i både og skær agurk i små tern. Kom det hele i en serveringsskål og vend sammen med hvidløgsdressing. Smag til med lidt salt og peber.
 Du kan enten blande det hele sammen i salatskålen og toppe med croutoner eller servere det i separate skåle.
Håber maden smager!