4 dages holdbarhed
Casarecce med kæmperejer og pangrattato
cherrytomater og persilleRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Pangrattato er et italiensk udtryk, der betyder "revet brød" eller "brødkrumme topping." Det refererer til en sprød, smagfuld topping lavet af brødkrummer, ofte med forskellig krydderier.
Pangrattato er et italiensk udtryk, der betyder "revet brød" eller "brødkrumme topping." Det refererer til en sprød, smagfuld topping lavet af brødkrummer, ofte med forskellig krydderier.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Fisk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Salt
- Peber
- Olivenolie
- Olie
Hvidløg
1 fed
Cherrytomater
1 dåse
Fiskesauce
1 spsk
Bredbladet persille
½ pakke
Vand
½ dl
Pasta
200 g
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
Panko
½ pakke
Oregano
½ pose
Hvidløg
1 fed
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 636 kcal
- Fedt: 11 g
- Kulhydrater: 94 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Pil og pres alt hvidløg. Varm lidt olivenolie op på en stor stegepande. Steg halvdelen af hvidløget uden det tager farve. Kom fiskesauce og tomat på og mos det med bagsiden af skeen. Smag til med salt og peber og lad det småsimre 5-7 min.
Varm en ny stegepande op med en sjat olie ved høj varme. Dup rejerne med køkkenrulle og steg dem 1 min. på hver side. Læg dem over på en tallerken og gem panden med olie.
Kom lidt mere olie på panden. Kom panko, oregano og resten af hvidløget på. Steg ved middelhøj varme til det får en gyldenbrun farve.
Skyl og hak den bredbladet persille. Kom persille og rejerne i tomatsaucen og tilsæt vand fra pastaen lidt ad gangen. Kog det 1 min. Skyl og tør spinaten. Bland pasta og spinat med tomatsaucen. Anret pastaen i dybe tallerkner og drys med pangrattato.
Håber maden smager!