Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Hurtig fried rice med oksetykkam, æg og grønt
3.61 (80)
Under 20 min
11 Ingredienser
Så kan det næsten ikke blive nemmere, risene er kogte og resten er hurtig klaret. Nem og lækker aftensmad i en fart.
Så kan det næsten ikke blive nemmere, risene er kogte og resten er hurtig klaret. Nem og lækker aftensmad i en fart.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Soja·
- Sesamfrø
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Rød peber
1 stk
Æg
1 stk
Kogte ris
1 pose
Coleslaw-blanding
100 g
Oksesteg af tykkam
300 g
Sojasauce
1½ spsk
Sød chilisauce
½ spsk
Sesamolie
¾ tsk
Forårsløg
1 bundt
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 698 kcal
- Fedt: 36 g
- Kulhydrater: 54 g
- Protein: 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Pisk æg i en lille skål. Del risene med fingrene mens de stadig er i pakken, det er nemmest.
Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, peberfrugt og coleslaw-blanding i 1-2 min. Tilsæt oksetykkam, del fra hinanden og steg videre i 2-3 min. Kom det hele over på en tallerken.
Rør soja, sød chilisauce og sesamolie sammen i en lille skål.
Kom lidt mere olie på panden, hæld æg på og lad det sætte sig. Tilsæt ris, skil dem godt fra hinanden og steg under omrøring ca. 5 min. Skyl og snit imens forårsløg. Tilsæt okse/grønt, sauce og forårsløg. Steg videre 1-2 min. under omrøring. Smag til med salt og peber og servér med det samme.
Håber maden smager!