Vegetar
4 dages holdbarhed
Pizza med svampe, æble, creme fraiche og løg
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Serveret med pizzasalat af hvidkål og sød chili
Serveret med pizzasalat af hvidkål og sød chili
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Pizzabund
2 stk
Kålmix
150 g
Æbleeddike
1 spsk
Portobello-svampe
150 g
Champignon
125 g
Æble
½ stk
Rødløg
1 stk
Creme fraiche
1 dl
Porcini/Karl Johan mix
¼ pose
Sød chilisauce
1 pose
Revet ost
100 g
Timian
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1038 kcal
- Fedt: 33 g
- Kulhydrater: 142 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Kom kålen i en skål og vend den med æbleeddike, 1 spsk olivenolie, ½ spsk sukker, lidt salt og peber. Mas det godt sammen og lad det trække.
Rens begge slags svampe og skær i skiver. Skær æble og rødløg i tynde skiver. Rør creme fraiche med Porcini mix.
Smør bunden med creme fraiche og fordel derefter revet ost, løg, svampe og æbler på. Drys med timian til sidst. Bag pizza i ovnen 7-8 min. til de er sprøde og har fået god farve. Bag begge på én gang og byt om på øverst og nederst efter halvdelen af tiden.
Dryp sød chili efter smag over pizzaerne og servér med pizzasalat.
Håber maden smager!