Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingeinderfilet i peanutsauce med ris
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Farverig og hurtig wok ret med kylling, peberfrugt, æble og forårsløg. Serveret med ris og en cremet, virkelig lækker peanutsauce. En spændende ret måske til en ekstra dag med nem aftensmad for hele familien.
Farverig og hurtig wok ret med kylling, peberfrugt, æble og forårsløg. Serveret med ris og en cremet, virkelig lækker peanutsauce. En spændende ret måske til en ekstra dag med nem aftensmad for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Jordnødder·
- Mælk·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Peber
- Sukker
Basmatiris
200 g
Hvidløg
1 fed
Hakkede peanuts
25 pose
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Forårsløg
1 stk
Rød peber
1 stk
Æble
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Madlavningsfløde
1½ dl
Hønsebouillon
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 722 kcal
- Fedt: 14 g
- Kulhydrater: 97 g
- Protein: 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge og skær i små tern. Skyl lime, riv skallen og pres saften.
Skyl forårsløg og skær i skiver. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær i tern.
Varm en wok eller dyb pande med olie op til høj varme og steg kyllingen et par min. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og saft, 1½ tsk sukker, fløde, chili, bouillon og ½ dl vand ved. Lad det koge godt sammen i et par min. til en ensartet konsistens.
Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber og servér med ris til.
Håber maden smager!