Pariserbøf med rødbede og rødbederaita
4 dages holdbarhed

Pariserbøf med rødbede og rødbederaita

3.55 (76)
Under 35 min
10 Ingredienser
Fransk klassiker med et twist. Med rødbeder i bøffen og serveret med en rødbederaita med peberrod og kapers er der masser af god smag og mæthed, når den serveres på lækre grove burgerboller.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Rødbeder
400 g
Hakket oksekød
275 g
Sennep
2 tsk
(Selleri, Sennep)
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Salatmix Napolitana
50 g
Rødløg
½ stk
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Høvlet peberod
1 tsk
(Svovldioxid)
Kapers
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 687 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 73 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Brug engangshandsker hvis du har det. Riv dem groft og tag ¼ fra til bøfferne.
Rør kødet med rødbede, ½ tsk salt, ¼ tsk peber, 1 tsk sennep og ½ æg. Form 2 bøffer, gnid dem med olie, og steg dem på begge sider. Først ved høj varme på begge sider og derefter ca. 7-8 min. på hver side ved middelvarme.
Tænd ovnen på 200 grader. Del bollerne og varm dem i ovnen i 5-6 min. 
Skyl og tør salaten. Pil ½ løg og skær det i helt tynde skiver.
Rør 2 dl yoghurt med resten af de revede rødbeder, 1 tsk peberrod, 1 tsk kapers, 1 tsk sennep og smag til med salt og peber.
Du kan også servere raitaen ved siden af.
Håber maden smager!